ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ

Το κέρδος σας κάθε στιγμή !
|
Σύνδεση
Κατηγορία
Υποκατηγορία
Περιοχή
 

Έχεις επιχείρηση ? Γίνε μέλος

Γίνετε μέλος στα ekptotikakouponia.gr, δώστε έκπτωση στα μέλη μας και κερδίστε άμεσα αύξηση της πελατείας σας. Προβληθείτε ταυτόχρονα και μέσα από τα γνωστά δίκτυα επιχειρηματικών οδηγών της εταιρίας μας psaksevres.gr. Τα δίκτυα  μας, έχοντας σημαντική αναγνωρισιμότητα και επισκεψιμότητα, δίνουν τη δυνατότητα για μια συνολική και μεγάλου εύρους προβολή της επιχείρησής σας και σημαντική εξοικονόμιση χρημάτων.
 
Γιατί διαφέρουμε.
Δεν σας θέτουμε όρους υψηλών ποσοστών έκπτωσης.  Αναζητούμε ποιοτικές επιχειρήσεις οι οποίες έχουν τη δυνατότητα παροχής ποσοστού έκπτωσης προς τα μέλη μας. Το ποσοστό το αποφασίζετε εσείς και μπορείτε να το αλλάζετε εποχιακά !
Εκτός των εποχιακών επιχειρήσεων, οι προσφορές ισχύουν για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν έχουν την έννοια του deals. Λήξη σε λίγες μέρες, ώρες κλπ.
 
Με τον τρόπο αυτό οι χρήστες μας απολαμβάνουν εκπτώσεις σε μεγάλη διάρκεια, χωρίς άγχος και πίεση χρόνου. Έτσι, όχι μόνο μπορούν να γνωρίσουν την επιχείρησή σας, αλλά και να έχουν τη δυνατότητα να ξαναέρθουν, μόνοι τους ή με την παρέα τους !
Ο χρήστης μπορεί να τυπώσει απεριόριστα εκπτωτικά κουπόνια και να κάνει χρήση κάθε μέρα, κάθε ώρα, για κάθε αγορά !. 
Δημιουργούμε τη νέα μόδα της καταναλωτικής συμπεριφοράς. 
 
Αποτελεσματικότητα και μετρήσιμο Marketing χωρίς ρίσκο!
 
Η ετήσια συνδρομή είναι αρκετά χαμηλή για να ενταχθείτε στο πρόγραμμα προσφορών του ekptotikakouponia.gr
 
Μεγαλύτερη προβολή «από στόμα σε στόμα»!
Κάθε επίσκεψη ενός μέλους του ekptotikakouponia.gr σας φέρνει μπροστά σε εκατοντάδες μέλη. Το μέλη εφόσον μείνουν ευχαριστημένα από εσας και τις υπηρεσίες σας, θα σας προτείνουν σίγουρα σε όλους τους φίλους τους μέσα από το Facebook, το Twitter και άλλες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμμετάσχετε σε αυτό το πρόγραμμα προσφορών ή εκπτώσεων που σας προτείνουμε!
 
Για οποιαδήποτε πληροφορία για το πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από το ekptotikakouponia.gr, επικοινωνήστε στο info@overronet.com ή στο 2102717471
« επιστροφή
 
Γιατί Διαφέρουμε
1
Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα
2
Πολλοί κλάδοι επιχειρήσεων
3
Αναζήτηση επιχειρήσεων στη περιοχή σου
4
Εξαργήρωσε κουπόνια κάθε μέρα κάθε ώρα
5
Δωρεάν Απεριόριστα κουπόνια
6
Τυπώστε κουπόνια για τους φίλους σας και διασκεδάστε έξυπνα και οικονομικά !
ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ
Ακολούθησε τη νέα τάση !
ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ FACEBOOK
Έχεις Επιχείρηση ?
© Εκπτωτικά Κουπόνια | All rights reserved | Links
Υπεύθυνος Πωλήσεων: BIZONLINE   |   Παραγωγή - Προώθηση: OVERRON