ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ

Το κέρδος σας κάθε στιγμή !
|
Σύνδεση
Κατηγορία
Υποκατηγορία
Περιοχή
 

Ποιοι Είμαστε

Η OVERRON, με 14 χρόνια εμπειρία στη κατασκευή και  προώθηση  ιστοσελίδων στο χώρο του παγκόσμιου διαδίκτυο , χαρακτηρίζεται για την  πολυετή εμπειρία στις νέες τεχνολογίες, για  την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει, την τεχνογνωσία και την καινοτομία που διαθέτει στο σχεδιασμό προϊόντων ,λύσεων και αρίστη υποστήριξη.
 
H εταιρία μας παρέχει επαγγελματικές και ποιοτικές λύσεις για το σχεδιασμό και την κατασκευή ιστοσελίδων επιτυγχάνοντας να ικανοποιήσει τις προσδοκίες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη. Σχεδιάζουμε δυναμικές, άκρως διαδραστικές και λειτουργικές ιστοσελίδες με βάση τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες και τάσεις του κλάδου.

Με αποδεδειγμένα αποτελέσματα στην προώθηση και αύξηση των πωλήσεων στο χώρο του διαδικτύου, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, η εταιρία μας συγκαταλέγεται στις κορυφαίες web promotion εταιρίες διεθνώς.

H εταιρία μας, κατέχει μεγάλα δίκτυα οδηγών σε πολλές χώρες του εξωτερικού, με έμφαση σε επιχειρηματικούς οδηγούς σε μεγάλες πόλεις του εξωτερικού όπως Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, Λονδίνο, Τορόντο, Βερολίνο, Σίδνεϊ κλπ. Στο τομέα των εταιριών Logistics & Transportation, κατέχουμε το μεγαλύτερο δίκτυο σε παγκόσμιο επίπεδο με παρουσία σε 42 χώρες. Επίσης κατέχουμε ένα σημαντικό δίκτυο προβολής επιλεγμένων ξενοδοχείων σε 72 σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς όπως Monte Carlo, Majorca, Jamaica κλπ.
 
« επιστροφή
 
Γιατί Διαφέρουμε
1
Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα
2
Πολλοί κλάδοι επιχειρήσεων
3
Αναζήτηση επιχειρήσεων στη περιοχή σου
4
Εξαργήρωσε κουπόνια κάθε μέρα κάθε ώρα
5
Δωρεάν Απεριόριστα κουπόνια
6
Τυπώστε κουπόνια για τους φίλους σας και διασκεδάστε έξυπνα και οικονομικά !
ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ
Ακολούθησε τη νέα τάση !
ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ FACEBOOK
Έχεις Επιχείρηση ?
© Εκπτωτικά Κουπόνια | All rights reserved | Links
Υπεύθυνος Πωλήσεων: BIZONLINE   |   Παραγωγή - Προώθηση: OVERRON